Disclaimer
wisselfoto

>  Terug naar het menu  <Laatste update: 29-09-2019

Door het bezoeken van
deze website gaat u
akkoord met de
disclaimer

Verantwoordelijkheid
B-Signal is een onafhankelijk initiatief beheerd door particulieren, het gebruik van informatie gepresenteerd op deze website is op eigen risico. B-Signal neemt geen enkele vorm van verantwoordelijkheid voor de accuraatheid van de informatie gepresenteerd op deze website omdat het HLT en de spoorwegwet aan verandering onderhevig zijn. Het is raadzaam om vooraf te controleren of de gepresenteerde informatie nog steeds actueel is.

Organisatie
B-Signal bestaat uit 2 websites, de originele versie in het Engels (http://rmag.dommel.be/en) en een vertaalde versie in het Nederlands (http://b-signal.thesignalpage.nl). Het Engelse en Nederlandse deel hebben afzonderlijke webmasters.

Copyright
Voor deze website zijn afbeeldingen, teksten en diagrammen gebruikt van de originele website in het Engels. De copyrights daarvan zijn in handen van http://rmag.dommel.be/en. Op alle andere inhoud heeft B-Signal het copyright, tenzij anders aangegeven. Het ongeautoriseerd kopieren van (delen van) de website is strafbaar. Indien u legaal inhoud van B-Signal wilt overnemen dient u zich te wenden tot The Signal Page (TSP) voor schriftelijke toestemming.

Oproep
Ondanks uitgebreide research waren de copyrights van sommige afbeeldingen niet te achterhalen. Neemt u a.u.b. dringend contact op indien u meent dat u de rechten van bepaalde afbeeldingen bezit, zodat dit op B-Signal vermeld kan worden.

Hotlinken
Hotlinken naar bestanden op deze website is verboden.